diumenge, 22 de novembre del 2020

Equipen amb un rastrejador a l'única girafa blanca del món.

 





Aquesta es l’unica girafa blanca del mon , esta protegida en la reserva de Ishaqbini Hirola i aquest mes ha sigut equipada amb un rastrejador GPS per a protegir-la el màxim possible dels furtius a Kenya.


Aquest mascle solitari anirà donant actualitzacions de la seua ubicació cada hora i els guardaboscos podran monitoritzar els seus moviments en la reserva.



Totes aquestes precaucions han sigut premeditades per la NRT (Northern Rangelands Trust) ja que en març les dos ultimes exemplars  femelles van ser abatudes per caçadors furtius.



Aquesta girafa  té un tret genètic estrany anomenat leucismo. Aquesta particularitat genètica dona lloc a la pèrdua parcial de pigmentació en els animals, i fa que siguen més  fàcils de detectar per part dels caçadors furtius .



També tenim que destacar el gran treball que ha fet tot l’equip de la reserva per a que aquesta girafa puguera viure en pau i tranquilament , ademés de les bones condicions en les que està ja que aquest paratge es el mes idoni gràcies a la abundant vegetació .


NOTICIA ORIGINAL









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada