dimecres, 8 d’abril del 2020

El hospital de Igualada conté 84 dies de pandèmia


.Coronavirus: La cifra de infectados en Igualada se dispara hasta 49
El hospital de Igualada ha donat a coneixer les morts que han habut de moment per aquesta pandèmia que han sigut un total de 84 morts. Aquestes dades les ha donat el Departament de Salut el dissabte.

Les dades d’aquest dissabte deien que hi havia un total de 147 defuncions als hospitals, cases, o als llocs sanitaris com els campament hospitalaris. També des del centre hospitalari de Anoia han donat les dades de 788 casos positiu des de que va començar la pandèmia.

Les dades també diuen que 371 persones han sigut ingresades per el Covid-19 i d’eixos 27 han passat per la UCI
91 PROFESSIONALS CONFINATS

En el hospital d’Igualada hi han 888 personal sanitari dels quals 91 ara mateixa hi estan confinats. Deien que van arribar a aplegar al 40% dels personal sanitari confinat.

També deien en el text que van arribar a tancar algunes plantes però que ara ja estan obertes i enviar a gent hospitalitzada a Anoia.

En aquests moment hi tenen 18 llits UCI i 65 per a pacients lleus, entre els hospitals de dia i les sales de consulta externes

CIRCUIT AMB LES FAMÍLIES

En el hospital han instalat un metode per a que els pacients puguin parlar amb els seus familiars via whatsapp o via telèfon. Tambè han fet que hi hajen personal per psicologia per als pacients per a donar anims, nutricional i fisioterapeuta.

Des de el hospital de Igualada com tot està tornant poc a poc a la normalitat diuen que no en relaxem.

Noticia Original

Noticia Relacionada 1

Noticia Relacionada 2

Video Relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada