dimecres, 8 d’abril del 2020

Per què en fan mal els ossos quan fa humitat?

Resultado de imagen de mal EN LOS HUESOS por el canvio de la temperaturA HUMEDAD
Añadir leyenda
Es una qüestió que ho diuen tots però no hi ha una evidència científica. Es deberes que hi ha dolor en els ossos al pas del temps però no sols és per la humanitat. Però a les persones que més els passa son els de la mal.laltia cròniques o els que es recuperen de les lesions.
S’han fet estudis per relacionar el canvi de temperatura i el dolor en els ossos però no han trobat ningún resultat. Els que si que poden tindre eixe dolor segons les investigacions son les persones en dolor crònic.

En 2011 es va fer un estudi sobre els pacients de artritis reumatoide on es veia que una certa part dels pacient si que es veuen afectats. Però sols era a la humitat, pressió i temperatura.

El viure en un clima o en un altre no té el perquè de provocar mes dolor a les persones d’eixe lloc en concret. El dolor que ens pot provocar es per els canvis que hi ha dins de un mateix clima.

Els científic han intentat aillar a un cert factor per veure si tenia alguna cosa a veure però no hi han donat resultat com pot ser la humitat o la temperatura. Però si que han encontrat relació en la pressió atmosfèrica o en els seus canvis.

Diuen que pot pareixer produir un impacte biofisiològic en el cos. Aixó son els nostres teixits estan consolidats i pot ser que que la pressió atmosférica pot influir en contraure o expandir-se.

En resum la pressió atmofèrica pot influir en els teixit i això fer que es sensibilitzen els nostres receptors nerviosos.

Noticia Original

Noticia Relacionada 1

Noticia Relacionada 2

Vídeo Relacionat Video Relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada