dilluns, 27 d’abril del 2015

Ix a la venda en el Regne Unit la primera prova casolana del virus del sida


Ha eixit aquest dilluns a la venda en el Regne Unit la primera prova casolana que permet saber en 15 minuts si una persona està infectada amb el virus de la sida o no. 

La prova ha sigut fabricada per la companyia Bio Sure UK i es pot comprar per internet. Aquesta prova mesura els nivells d’anticossos en la sang (funciona de manera similar a un test d’embaraç).

El dispositiu analitza una goteta de sang amb una llanceta  i en 15 minuts, si apareixen dos línies de color morat és que ha donat positiu. Tot i que done positiu, és el metge qui ha de de confirmar-ho. Però també hi ha que tindre present que encara que el resultat siga negatiu, no vol dir que estigues lliure del virus, ja que els anticossos es generen un temps després de la infecció, 3 mesos per ser exactes. 

Els experts han ressaltat que ajudarà a moltes persones, ja que obtindran un ràpid tractament en cas d’estar infectats amb el Virus d'Immunodeficiència Humana (VIH). Moltes persones ja han expressat la seua satisfacció per l’accés de la gent a aquesta prova. Rosemary Gillespie, responsable d’una entitat benèfica que recolza a les persones amb sida, Terrence Higgins Trust, ha manifestat la seua alegria diguent que per fi han valgut la pena tots aquests anys de lluita per aconseguir aquestes proves. 

Notícia original


Informació relacionada:


Vídeo:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada