dimecres, 12 de maig del 2021

Aliments en 2D per a reduir l’ús de plàstic

S’ha realitzat un estudi que ha identificat un simple mecanisme per a construir les deixalles de plàstic en 3D, en forma d’envàs. La tècnica utilitzada està basada en l’eliminació d’una dimensió en els aliments que consumim dia a dia.

Aquest tipus de producció facilitaria el transport dels aliments i simplificaria el procés de fabricació, reduint així els costos.

Ye Tao i els seus col·legues van proposar en la revista Science Advances amb el títol de Morphing pasta and beyond que l’aplicació en la superfície dels a
liments fabricats amb farina, podrien transformar els aliments una vegada ja estigueren cuinats.

Per a investigar aquesta idea Ye tao i els amics van realitzar simulacions que després va ser aplicat a un model de pasta comestible, i van trobar mitjançant experiments addicionals que funcionava. Finalment van afirmar que mitjançant mètodes de fabricació econòmics com l’estampat, la fundició… podien aconseguir eixes ranures que buscaven.

Notícia original

Notícies relacionades:

-La humanitat en 2050

-Carreteres fabricades amb plàstic

Vídeo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada