dilluns, 31 de maig del 2021

Test més ràpids, menys invasius i més senzills.

Els primers tests de antígens van arribar cap a setembre a Espanya, de la mà de laboratoris Abbot o Roche. Aquestes al ser les primeres no eren tan sensibles com les PCR, especialment si parlem de les persones asimptomatiques, el problema es que aquestes proves es tenen que fer frotis nasofaringi (nas) per la qual cosa aquest procediment el tenen que realitzar persones especialitzades.

En desembre es van aprovar dos autodiagnostics d'anticossos el qual es realitzava mitjançant una punxada al dit, però, les autoritats mèdiques van recomanar seguir utilitzant els anteriors ja que els nous autodiagnostics serveixen per a detectar anticossos però no per a detectar si una infecció esta activa o no per la qual cosa podien donar falsos negatius.

Si aquests nous test arriben a desenvolupar-se de una manera correcta i es comença la venta de tests a les farmàcies molt possiblement i amb ajuda dels consells dels farmacèutics, hi veurem un gran pas front aquesta enfermetat. Una de les coses més important per a que aquest procés es desenvolupe de manera correcta, es necessitarà l’ajuda de les grans autoritats del país per a la divulgació d’aquests nous tests.



Noticia original

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada