divendres, 14 de maig del 2021

Rèptils sorprenent xicotets

 En la terra i en grup animal existeixen rèptils de tota mena però el més interessant de tot això són les espècies xicotetes que poden haver-hi en els rèptils,pot ser també  molt comú en la massa corporal amb els insectes més comuns de la naturalesa.

L'exemple del rèptil més comú  i més diminut que pot haver-hi en tot el planeta és el conegut anomenat 

el camaleó  de l'espècie Brookesia micra,en la qual aquesta espècie es va descobrir  el seu origen i tota la seua informació a l'illa de Madagascar fa aproximadament uns deu anys,la investigació d'aquest rèptil  es realitza a poc a poc el descobriment.

A continuació encara que no van poder fer la fotografía en edat adulta perquè no hi havia  aconseguit la major edat possible.Lo més sorprenent d'aquesta espècie doncs  els  majors no són els més corpulents i tenen més percentatge de vida per a viure a comparació dels d'edat menor,sobretot també  pot ocasionar el clima i com s'alimenten .

Finalment els especialistes la ultima investigació que van realitzar va ser quan es van fixar que els adults tenen les característiques des de la punta del musell fins a l'extrem de la cua,i que mesuren 3 centímetres menys i aixina  es van adonar que aquests animals són i eren els més diminutius de tot el món.




NOTICIA ORIGINAL:


NOTICIA  RELACIONADA:

NOTICIA RELACIONADA 2:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada