dimarts, 13 de gener del 2015

Troben a La Patagònia el dinosaure més gran del món

Un grup d'investigadors troben a Argentina les restes d'una nova espècie de dinosaure d'aproximadament 95 milions d'anys, possiblement el dinosaure més gran trobat fins a l'actualitat.A més de la seva gran envergadura, el rèptil destaca pel seu bon estat de conservació.

Aquests animals van viure a la fi de l'era Mesozoica i van desenvolupar formes veritablement gegantes. Es tracta de dinosaures sauròpodes, caracteritzats pel seu caminar quadrúpede, amb coll i cua molt llargs i un crani xicotet. Segons els investigadors, les restes pertanyen a un grup particular de dinosaure sauròpode, denominat tiranosaure.

Aquest dinosaure va aplegar als quaranta metres de longitud i unes vuitanta tones de pes, com quasi dos avions. S'alimentava principalment d'herbes i la seva ubicació geogràfica era Sud-amèrica.

Noticia original 

Noticia relacionada 

1 comentari:

  1. Hola Davis, he de dir que el teu post és uns dels que més m'ha cridat l'atenció. He trobat interesant aquest tema dels dinossaures ja que és entretingut de llegir i molt curios. Quan l'he llegit no pensava que poguera ser deveres allo de que el coll fora més llarg que el cos pel fet de mantindres en peu i perquè el més normal seria que el coll fora una trecera part de llarg respecte al cos. M'agradaria molt poder veure algun dia un fòssil de dinosaure.

    ResponElimina