dissabte, 24 de gener del 2015

Un nou llibre sobre la teoria de la relativitat

Aquest mes s’ha tret a la venda una novel•la molt ben treballada per Pedro Gil Ferreira anomenada “La teoria perfecta”. Pedro Gil Ferreira, a més de ser escriptor en l’àmbit que més li agrada que és la cosmologia, també  és un excel•lentissim professor de astrofísica i treballa a la universitat d’Òxford.
La novel•la en si és de intriga sense acabar d'enredar-se molt en els temes teòrics. Aquesta  ens vol endinsar en els moments més  crítics de la creació de la teoria de la relativitat, en les seues lluites encapçalades per Einstein fins  trobar un bon argument i fer veure també que no sols la teoria ha estat treballada per Einstein si no que hi ha altres personatges que no han passat a la historia que també han posat el seu granet d’arena per fer d’aquestes idees sobre l’univers la base de la cosmologia actual.
“La teoria perfecta” no va directament dedicada als coneixedors de la teoria ja que el professor astrofísic utilitzant un didactisme molt atractiu conseguint que puga ser una porta oberta a aquest àmbit per als negats a la ciència.

Notícia original.

-Al següent vídeo podem veure una explicació de la teoria:

1 comentari:

  1. Pense, que el nou llibre publicat per Pedro Gil Ferrero pot estar molt interessant, ja que així pots informar-te un poc més sobre la teoria de la relativitat, a més de passar una bona estona llegint

    ResponElimina