dissabte, 31 de gener del 2015

Espectacle evolucionista de l'humorista Goyo Jiménez

El magnífic dramaturg Goyo Jiménez ens presenta des d’aquest mes de gener als escenaris de l’altiplà ibèric una obra perfectament elaborada combinant l’humor amb els conceptes de l’evolucionisme. El espectacle “Evoluzión” ens vol apropar des d’un altre punt de vista a el progrés humà en tots els aspectes.
En una entrevista realitzada per la periodista Verónica Fuentes el humorista  explicà que el seu pare els havia inculcat saber de tot i aquest fet li provoca un gran interès per la ciència. Goyo reflexiona si verdaderament em evolucionat de la manera correcta últimament.”Pareixia que l’evolució era sinònim de millora, i no es així, la selecció natural de les especies és la supervivència del més apte i no del millor. Per exemple els nazis amb la idea que ells eren els aptes”, deia a Verónica. Recalca també la visió que te la ciutadania espanyola cap a la ciència clavant-la al món “freak” encara que les noves generacions comencen a entendre que aquesta és fonamental.
L’actor exposa que abans els simis es reien per a descarregar la por i ara, en esta etapa de l’historia, es riguem sense por. “Aquest és el gran pas que em fet”.

Notícia original
Relacionades

Aquest és el vídeo promocional:

1 comentari:

  1. Carles, m'ha paregut molt interessant llegir aquesta noticia per diversos motius. El primer i el que més m'ha sorpres, es que un humorista com és Goyo Jiménez tinga eixe coneixement sobre una cosa com l'evolució, i eixe voler saber més que ha servit de tant en l'espècie humana. En segon lloc, pense que parlar de l'evolució mitjançant l'humor és una gran iniciativa, ja que d'aquesta manera les persones poden interesar-se més sobre aquestos temes, cosa que no fan gairebé, i conèixer el que som i d'on o de què venim d'una manera més fàcil d'entendre i que segur que té els seus fruts. Bon treball,Carles!

    ResponElimina