dissabte, 25 d’octubre del 2014

Creen en un laboratori un posible precursor de vida

Com va sorgir la vida? Es tracta d´una de les grans qüestions de la ciència i, hui per hui, no tenen encara una resposta clara. I podrien els científics crear vida en els seus laboratoris? En aquest sentit, hi han hagut ja un bon nombre d´experiments, però els resultats, fins ara, no han sigut certs. L´origen de la vida, no obstant això, no es algo que interessi sols als biòlegs, sino també els investigadors que es dediquen al desenvolupament de les tecnologies del futur. si fora posible crear sistemes vivents  artificials, no sols s´aconseguiria comprendrer com es va poder originar la vida, sino que es revolucionaria el futur de la tecnologia.

Les protocel·lules són els sistemes vivents més simples y primitius que existeixen. De fet, el precursor més antic de la vida en la Terra va ser una protocel·lula, i aquest es precisament el motiu pel que aquest organismes fascinen als científics de tot el món. Si la ciencia poguera crear una protocel·lula, s´haurien conseguit les bases per a crear formes de vida artificial més avançada.
Ara un grup d´investigadors dels departaments de Física, Química, Farmacia y del Centro de Tecnologías Vivientes Fundamentales (FLINT) de la Universitat del sud de Dinamarca, descriuen en un articul publicat en "Europhysic Letters" com han lograt descobrir algunes d´eixes línies d´informació gràcies a un model computeritzat.









* Noticia original

* Noticia relacionada 1
* Noticia relacionada 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada