dimarts, 28 d’octubre del 2014

Nova espècie humana

 Recentment la paleontòloga Maria Martinón-Torres va trobar uns fòssils de 60.000 i 120.000 anys d'antiguitat, que la van deixar perplexa. Els ossos són de la cara d'un xiquet, però l’estrany d'aquests fòssils són que els científics no saben a quin tipus d’ésser humà pertanyen.

Això fa pensar que aquests fòssils són d'una altra espècie humana desconeguda, el que ens pot revelar que hi havia a Àsia durant aquest període, ja que nosaltres sabem que en aquest període a Europa hi havia el homo neandertal  i el homo sapiens a Àfrica, però no sabem que hi havia a Àsia.
Encara no es pot parlar d'una nova espècie perquè no hi ha prou evidències, com per suggerir l'existència d'aquesta nova espècie, per això alguns paleontòlegs proposen hipòtesis més raonables, com que els fòssils siguin d'un descendent de el homo erectus, ja que els fòssils tenen trets del homo neandertal i altres del homo erectus. Encara que no tenen res clar, esperen que amb el treball dels propers anys arriben a saber de qui eren aquests fòssils.


Noticia original


Noticia relacionades:
Noticia 1
Noticia 2


Video



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada