dilluns, 27 d’octubre del 2014

La màgia del rave negre.

Les persones amb càlculs biliars, freqüent en adults majors, dones i persones amb sobrecàrrega, podrien trobar en el rave negre una alternativa per al patiment.




 Un científic mexicà va demostrar que el rave negre (Raphanus sativus L. var níger) desintegra els càlculs biliars de colesterol, ajuda a la funció biliar i hepàtica, i reduïx el colesterol en la sang. Els càlculs biliars es produïxen quan alguns compostos químics, com els pigments biliars i colesterol se solidifiquen dins de la vesícula i açò produïx dolors intensos en l'abdomen, l'esquena i davall del braç dret, a més de nàusees i vòmit.




L'estudi va comprovar dos efectes terapèutics: la desintegració dels càlculs biliars i la disminució del nivell de colesterol en la sang, que també és un paràmetre important per a combatre malalties cardiovasculars causades per l'increment en els nivells de colesterol, com l'aterosclerosis.

El model experimental es va realitzar gràcies a Miguel Ángel Domínguez Ortiz, professor i expert en plantes medicinals de la Universitat de Veracruz, i d'Elia Brosla Taronger Rodríguez, de la Facultat de Química, Castro Torre (Mèxic).

Noticia original
Noticia relacionada


vídeo relacionat:


1 comentari:

  1. M'agradat llegir aquest post, ja que parla sobre un bé alimentari del que molts deurien de saber i amb el que alguns podrien reduir el seu nivell de colesterol o prevenir-lo. Molta gens que sofrix colesterol no es consient o no ho ha sigut durant la seua vida i no ha intenta previndre'l així que és una notícia interesant per a tota la gent.

    ResponElimina