dimecres, 29 d’octubre del 2014

Demostren que el pteroestilbeno redueix el greix corporal


El pteroestilbeno, similar al resveratrol, possible tractament de l'obesitat


Les pautes tradicionals per tractar la obesitat són dur una bona dieta i fer exercici físic a llarg termini, no obstant el resultat que s’obté no és el desitjat, ja que aquestes estratègies tenen poca eficàcia. Per això la introducció d'ingredients funcionals en la dieta obri noves perspectives de tractament. Com per exemple compostos fenòlics, entre els quals trobem el pteroestilbeno.

Els investigadors del grup 'Nutrició i Obesitat' de la Universitat del País Basc (UPV / EHU), pertanyent al Ciber Fisiopatologia de l'Obesitat i Nutrició (CIBERobn) de l'Institut de Salut Carlos III, en col·laboració amb el departament d'Agricultura dels Estats Units d'Amèrica (USDA), amb roedors han observat que la seua consumició redueix el nivell de greix corporal, disminuint a la vegada el risc de patir altres malalties. 

El pteroestilbeno està present en xicotetes quantitats en molts aliments presents en el consum diari  humà, com per exemple en cacauets, en raïm..



Informació relacionada

Vídeo (investigació biomèdica amb ratolins)


1 comentari:

  1. Aquesta notícia m'ha semblat molt interessant. Ens mostra els grans beneficis que la natura aporta als éssers vius, ja que com diuen "la naturalesa és sàvia".
    La utilització d'aquest compost per a les dietes considere que és molt encertat, ja que personalment, no estic molt d'acord amb utilitzar protuctos químics per a tot el que ens envolta. És una manera de poder perdre eixe greix que ens angoixa saben que el que estàs prenent és completament natural i té uns grans beneficis.

    ResponElimina