diumenge, 26 d’octubre del 2014

LA CURA PER A LA LEUCEMIA

El cas de la dona de 50 anys, dona resposta a les suposicions que molts metges venien realitzant sobre l’antídot per atacar la malaltia que segueix afectant a milions de persones en el món.
Un grup de metges d’Estats Units va aconseguir curar a una pacient que tenia leucèmia injectant-li una vacuna contra el xarampió.
La beneficiaria va ser identificada com Stacy Erholtz de 50 anys d’edat, qui a mitat de l’any 2013 es va quedar sense opcions de tractament per atacar la seua leucèmia.
La desesperació la va portar a participar en un assaig que promou un grup de investigadors sense fons de lucre fa més de 150 anys en la Clínica de Mayo, a l’oest d’Estats Units.
Mentres tant l’investigador principal del projecte, Stephen Russell va revelar que a Erholtz li van injectar en la sang una vacuna contra el xarampió en una dosis suficientment fort com per a inocular a 10 milions de persones.
Al poc temps de haver aplicat la injecció, el càncer s’havia repartit per tot el seu cos i casi d’immediat es va convertir en no detectable.

Noticia 1
Noticia 2

Video:

1 comentari:

  1. Aquesta noticia m'ha donat una alegria, ja que, la leucemia es un càncer molt freqüent i comú. Hem sembla fantastic que desprès de tants anys buscant la cura, perfi l'hajen trobat. I a partir d'aquesta inovació puguen curar a tot aquell que li detecten o estiga patint aquest càncer.

    ResponElimina