diumenge, 31 de maig del 2015

Un virus modificat per a matar el cáncer es mostra efectiu

Un virus del herpes modificat genéticament pot detindrer la progressió del cáncer de pell més agresiu, mediant l´eliminació selectiva de les cél·lules tumorales i l´activació de les defenses de l´organisme, seons els resultats d´un assaig clínic amb 436 pacients publicat hui. Es la primera vegada que una terapia experimental d´aquest tipus mostra beneficis en una prova en fase III, com es denomina als assajos destinats a evaluar la seguretat i l´eficacia d´un tractament a gran escala.

El treball ha involucrat a científics de 64 centres de tot el món i ha sigut liderat per " El Instituto de Investigación del Cáncer", en Londres. Els autors van administrar de forma aleatoria una injecció del virus o un tractament de control als 436 pacients, amb melanomes malignes. El 16´3% dels malalts que van rebrer la terapia viral, coneguda com T-VEC, van ensenyar una tasa de resposta durable al tractament de més de sis mesos, comparada amb un 2,1% del grup de control, según les conclusions del assaig.

El melanoma es el tipus més greu de cáncer de pell. Cada any apareixen 132.000 nous casos en el món, segons la Organització Mundial de la Salut (OMS), el 90% de les dones i el 74% dels homes sobreviuen més de cinc anys a aquestos tipus de tumors malignes.


"CLICK" PER A VORER EL VIDEO





Noticia principal

Noticies secundaries
* Noticia 1
* Noticia 2



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada