diumenge, 13 de març del 2016

Controlarem les ones theta?


Ha aparegut un nou joc, un joc que mitjançant la teua concentració et farà guanyar o no, el MindFlex. És un joguet de Mattel que utilitza les ones cerebrals del teu cervell per fer levitar una pilota.
La missió del joc es superar un circuit movent una pilota que flota mitjançant les ones mentals. Pareix una cosa irreal però en clipset han provat una cosa similar i funciona encara que la dinàmica del joc depèn d’un mateix. Diuen que el que realment mou la pilota no és el teu pensament en sí, el que la mou és un ventilador que situat a la base del joc. El que controles amb la ment és la velocitat del ventilador que farà que la pilota es puga desplaçar amb més rapidesa o no, per tant hauràs de controlar la pilota pel circuit que superarà els obstacles en el moment precís. Funciona amb una cinta que fa que la bola vaja amunt o avall.
És un joc que serveix per a aprendre a controlar el teu estat de relaxació i concentració perquè es basa en les ones theta generades pel lòbul temporal i el frontal del cervell.

És un gran avanç perquè s’estan intentant controlar les ones theta, ones electromagnètiques que produeix el nostre cervell que ens permeten allunyar-se en un moment determinat del que estàs fent realment, és a dir, quan portes una estona fent alguna tasca i et despistes fins a arribar a un punt on no eres conscient del que fas en aquell moment. Si les controlem podrem arribar a utilitzar-les per a altres coses més importants que per a fer un joc, com per a augmentar la memòria, la creativitat, la fantasia, la imaginació... tenint un control absolut de la ment.

Notícia original

Notícies relacionades
Concentració per les ones cerebrals

Vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada