martes, 3 de febrero de 2015

¿Cotxe sense conductor?

Google ja té un prototip funcional del seu cotxe autònom, i ara s'ha marcat una data per portar-lo al mercat: 2020, un marge de tot just cinc anys per fer realitat la conducció sense conductor.
Amb motiu la celebració del Saló de l'Automòbil de Detroit (Estats Units) la setmana passada, el director del projecte del Cotxe Autònom de Google, Chris Urmson, ha estat negociant amb importants fabricants d'automòbil. En concret, es tracta de les firmes General Motors, Ford, Toyota, Daimler i Volkswagen amb les que Google s'ha reunit perquè participin en el seu projecte. No obstant això, encara no està clar si Google també participaria de la fabricació del vehicle o si només s'encarregaria de la part sistemes i programari.
El prototip funcional del cotxe autònom ha estat fabricat a Detroit (Estats Units) per la companyia Roush. Segons ha explicat Urmson, Google està desenvolupant i redefinint el model amb sistemes i components de Continental, Robert Bosch, ZF i LG. Així mateix, funciona amb processadors de NVIDIA.
Urmson ha explicat en l'entrevista que els cotxes autònoms representen un moment de transformació en l'evolució del transport, una oportunitat per estendre la conducció als invidents, gent gran i les persones discapacitades que d'altra manera no podrien conduir.

Noticia original

Noticies secundaries:
Noticia 1
Noticia 2

Video

1 comentario:

  1. Es impresionante como avanza la tecnología de hoy en día. Si llega a salir este tipo de coches a la venta, el mercado de la tecnologia se revolucionaria apareciendo nuevas y mas avanzadas tecnologias que pueda competir con este nuevo tipo de coches.
    Estoy fascinado y a la vez intrigado por como será la tecnología dentro de unos años.

    ResponderEliminar