dimarts, 3 de febrer del 2015

La NASA estudia crear una ciutat flotant en l'atmosfera de Venus.


Un equip de científics de la NASA vol construir una 'ciutat-flotant' per portar els humans a ocupar permanentment l'atmosfera de Venus.

Les condicions climatològiques de Venus el fan un planeta inhabitable per a l'ésser humà. És el planeta més calent del sistema solar, la seva temperatura arriba als 465ºC. La seva atmosfera està embolicada en una densa capa de núvols d'àcid sulfúric tòxic i la seva superfície suporta una pressió 90 vegades la de la terra.

Malgrat això, un equip de científics de la NASA , ha inventat un sistema, anomenat Concepte Operacional de Venus de Gran Altitud (HAVOC), que permetria l'ésser humà ocupar permanentment l'atmosfera de Venus, establint -hi una ciutat de núvols flotants .

El programa d'aquest sistema, consistiria en un principi, en enviar un robot a l'atmosfera per comprovar la qualitat de l'aigua i que continuaria amb una missió tripulada de 30 dies. Si el HAVOC té èxit, la NASA permetria la creació de la ciutat flotant en l'atmosfera del planeta.

Les naus serien dirigibles plens d'heli, alimentats amb energia solar, i surant a uns 50 km de la superfice del planeta, on les condicions climatològiques són més favorables. Es creu que la radiació seria similar a la que existeix a Canadà .

El vehicle estaria tripulat pels humans i hi hauria un robot d'ascens, perquè els astronautes poguessin accedir a l'òrbita de Venus i tornar a la Terra. El que falta encara es aconseguir la forma de transportar els éssers humans a Venus.

Notícia original

Notícies relacionades:
Només el 10% de les galàxies podria contenir vida complexa
L'últim trànsit de Venus del segle

Vídeo:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada