dijous, 11 de març del 2021

Desapareixerà el Covid quan tot el mon estiga vacunat?

Els experts diuen que 2021 serà un anys de transició entre la pandèmia i la nova normalitat. En menys de 9 mesos han aconseguit diverses vacunes contra el Covid-19.


Expliquen que la vacuna es donarà en dues dosis i l’enfermetat no desapareixerà fins que la totalitat del món estiga vacunada. Així i tot el virus continuarà estaguen entre nosaltres però estarem inmunitzats, és a dir que no ens podrà afectar la enfermetat, degut a la memòria immunològica específica.


Timothy Brewer, professor de medicina en la divisió de malalties infeccioses de l'Escola de Medicina David Geffen de UCLA, va dir que passaran molts mesos fins que es noten canvis reals després de la vacunació. El doctor Dan Culver, pneumòleg de la Clínica Cleveland, va dir que potser en el futur apareix la possibilitat de vacunar-se contra el coronavirus cada hivern, com es fa contra la grip.

Culver i Brewer van opinar igual, respecte a la immunització, ja que només uns pocs milions de persones rebran les seues dosis, la resta del planeta no. Això és una situació una miqueta llunyana per a la immunització total, per la qual cosa el virus podria continuar causant estralls.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada