dijous, 11 de març del 2021

Més del 50% dels jòvens valencians van patir ansietat durant el confinament



Un estudi realitzat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), va donar a conèixer com ha impactat la pandèmia i el confinament entre els joves de 12 a 30 anys.

Van arribar al resultat de que un 50,6% van patir ansietat, recentment un 25% continuen patint-la i un 22,2% ha deixat de ser independent econòmicament. L’anàlisi conclueix que la joventut és el sector més afectat per la crisi social i econòmica de la pandèmia, així com la preocupació de contagiar-se.

El 43,1% dels valencians afirmen que el confinament va afectar la seua salut mental i que estan preocupats per el seu futur, i l'avorriment i la tristesa es una de les sensacions més freqüents. Açó ha fet que alguns adolescents caigueren en depressió.

Els efectes socioeconòmics de la crisi, els problemes educatius i la convivència durant el confinament són les causes més esmentades de l'afectació en la seua salut mental.
Els enquestats també utilitzen l'esport i la música com les activitats que més els motivaven durant el confinament i citen com a passatemps cuinar, veure sèries i pel·lícules, jugar a videojocs i jocs de taula, fer manualitats o pujar a la terrassa comunitària. Les mascotes van ser una gran companyia i font d'entreteniment.






Noticia Relacionada 2








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada