divendres, 14 de novembre del 2014

Els laboratoris i la UE aporten 280 mil·lions d´euros per a investigar l´Ebola.

L´arribada de l'ebola a Europa i els Estats Units ha espatllat l'investigació en l'enfermetat. L'últim moviment l'ha fet l'Unió Europea i la patronal europea de fabricants de medicaments, EFP, que han acordat crear un programa , Ebola+, equipat amb 280 mil·lions d'euros per a investigar tractaments i vacunes contra l'enfermetat. També s'investigará en proves de diagnòstic ràpid.

La decisió es una mes en els esforços dels Governs i l'indústria per frenar l'enfermetat a l'Àfrica. Les últimes dades de l'Organització Mundial de la Salud (OMS) ja hi han 13.042 casos i 4.818 morts, unes xifres que es poden multiplicar segons els experts. La OMG calcula que necesita en una primera fase uns 208 mil·lions d'euros. Pero encara no els té.

 El seu últim informe indica que sols ha recibit menys de la mitad de la quantitat i ha recibit ofertes per un percentatge del 15%. La resta encara no es sap si va a arribar i de quin lloc. L'OMS sols te un 22% dels llits que van a necesitar i un poc més de la meitat dels infectats estan aislats correctament.



NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1
NOTICIA RELACIONADA 2

1 comentari:

  1. Estoy de acuerdo con la investigación de esta enfermedad, ya que ha causado ultimamente mucho temor en la población europea y se debe encontrar una solución cuanto antes para que la enfermedad no se expanda. También el poder ayudar a los ciudadanos del Tercer Mundo es un signo de generosidad.

    ResponElimina