diumenge, 2 de novembre del 2014

Visitar un asteroide, pas previ per anar a Mart


Un científic del MIT proposa aprofitar el pas proper  de roques espacials com a preparació per a  la conquista del Planeta roig.


Mart és l'objectiu final de la NASA, on pretenen aplegar en 2035 en el que sería el primer vol interplanetari per a els éssers humans. Pero el camí a seguir abans del gran objectiu encara no está clar. Richard P. Binzel, profesor de ciéncia planetaria en l'Institut de Tecnología de Massachusetts (MIT) en Cambridge (EE.UU.), proposa en la revista Nature aprofitar que mils d'asteroides del tamany d'un contenidor de carga i més grans pasen casi tan prop com la Lluna cada any per a fer una excursió previa, e inclus anar un poc més lluny. La conquista d'una d'aquestes roques supondría el millor entrenament tant en vol como en vehículs robótics, ferramentes i habilitats humanes abans d'anar al Planeta roig.

Per a conseguir l'exploració d'estos  móns  farien falta vehículs robótics operats i ferramentes per a permitir treballar als astronautes independentement del seu tamany, forma o gir, ja que no hi ha ninguna raó per a pensar que estes roques tinguen una superficie llisa acceptable per a un trage espacial. Amb un arsenal de dispositius d'agarre per a guanyar un punt de suport necesari per a treballar en microgravetat i la capacitat d'operar totes les hores necessaries, l'exploració d'estoss móns podría ser posible.
A partir d'ahí, podríem extendre la duració del vol a rangs cada volta majors, el que demostra que Mart  está al nostre alcance.

Noticia original

Noticies relacionades:

-Viatje i estancia en Mart 

-La NASA arrastrarà un asteroide fins la Lluna

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada