dijous, 20 de novembre del 2014

PODEN LES DESCÀRREGUES D'UNA CULLERA ELÈCTRICA SUBSTITUIR LA SAL?



 -Un equip d'investigadors ha creat un aparell que aconsegueix  provocar  sensacions de salat ,amarg , agre o dolç

 
 El dels sabors digitals sona estrambòtic, però és l'objectiu que  s'han marcat des de l'Universitat de Nova York d'Abu Dhabi. Ho estan aconseguint amb invents  tan sorprenents com una cullera que a través de l'electricitat aconsegueix que els menjars sàpiguen salats mitjançant un mecanisme meitat intrigant meitat aterridor: l'utensili crea els sabors a la llengua de l'usuari  amb descàrregues elèctriques i les diferents freqüències dels guspires d'ones provoquen les conseqüents impressions que el que es pren és salat, dolç, agre o amarg.
 
Aquest invent ha estat desenvolupat per Nimesha Ranasinghe i el seu equip. l'han anomenat "taste +", és l'evolució d'una piruleta elèctrica que van presentar el 2013.

podria ser un gran invent ja que aliments com la sal, o el sucre no acaben de ser bons per   al nostre organisme. seria increible poder baixarse sabors mitjançant una base de dades que li feren adquirir distints sabors als nostres menjars. 


1 comentari:

  1. Sole em pareix algo molt interessant i magradaria que si obtens mes informació o publiques altra noticia meu notificares;
    Atentament, Eloy

    ResponElimina