diumenge, 9 de novembre del 2014

Teresa Romero supera l´ebola


Després de 15 dies vigilant cada xicotet canvi en la salut de l'auxiliar d'infermeria, Teresa Romero,els  metges afirmen que està curada de la infecció pel virus de l'ebola, un virus que causa hemorràgies que es presenten generalment des del tub gastrointestinal. Afortunadament aquest virus només es transmet per mitjà de líquids corporals com la sang. 

El virus ataca als ronyons, el fetge o els pulmons. L'auxiliar ha patit un edema pulmonar que li dificultava la respiració del què encara s'està recuperant. Els símptomes principals són: febra, debilitat intensa,vòmits i diarrees, erupcions cutànies, i algun que un altre cas d'hemorràgies internes i externes. 

Per desgràcia, té una taxa de mortalitat alta, aproximadament el 90%. Esperem que es trobe una cura per a esta malaltia, ja que encara no hi ha cap. Una de les claus de la curació de l'auxiliar és la "enorme fortalesa física i mental".



Video:


1 comentari:

  1. M'alegre molt que hagi superat l'Ébola aquesta infermera que s'havia prestat voluntària, arriscant la seva salut, per intentar curar un missioner espanyol que havien repatriat d'Àfrica en contreure la malaltia. En la meva opinió, pense que els països desenvolupats haurien de col·laborar i promoure ajudes als països origen del virus.

    ResponElimina