divendres, 21 de novembre del 2014

Un acord històric

Xina i Estats Units acorden per lluitar contra el canvi climàtic , ho faran mitjançant retallades en les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle.

En aquest acord, Xina es compromet a que els seus nivells d'emissions aconseguiran el seu nivell màxim en 2030 i que començaran a reduir-se.

També en aquest any, les fonts renovables i netes produiran un 20% de l'energia utilitzada a Xina. Per complir amb aquest objectiu , aquest país haurà d'augmentar la seva generació d'energies sense emissions, a una quantitat superior a la capacitat que tenen avui les seves plantes de carbó.

Estats Units també reduirà les seves emissions, ho farà en 2025 entre un 26 i un 28% pel que fa als nivells de 2005.

Es tracta d'un acord històric, ja que és el primer anunci de retallada d'emissions contaminants per part de Xina i Estats Units i per què aquests  països  són els majors emissors de gasos hivernacle del món.




Noticies relacionades

  



Vídeo:

2 comentaris:

  1. Aquesta notícia em pareis molt interesant ja que el problema del cambi climàtic es un tema molt conflictiu, hi ara començen a donarse conter que si redueisen pronte les emisions dels gasos despres sera masa tart per a fero

    ResponElimina
  2. Realment és un acord històric que si de veritat es compleix podriem evitar desastres naturals en un futur,ja que els EEUU i Xina són els dos països que més contaminen del planeta.

    ResponElimina