dissabte, 7 de març del 2015

LA FELICITAT POT ESTAR EN UN GEN

LA FELICITAT PODRIA ESTAR EN UN GEN

Algunes persones donen l'aparença d'haver nascut amb un somriure a la cargen. Després de l’estudi de London school economics( LSE) es troba un gen que sembla estar relacionat amb el benestar.
a, sempre optimista. Altres donen la impressió de no estar tan satisfets amb la seva vida. I això, aparentment, és un

El líder d'estudi Jan Emmanuel De Neve, la school of Economics de comportament economista en  Londres, qui va dirigir la investigació, va dir que el gen anomenat transportador de la serotonina o 5-HTT gen, és crucial per a "reciclatge" i l'acumulació de serotonina, que és el neurotransmissor relacionat amb la regulació i el control de les emocions i estat d'ànim.

La investigació, publicada a la revista de genètica humana (Journal of Human Genetics) es va realitzar amb 2.500 adults, tot envellits entre 20 i 30 anys d'edat.

Preguntava com de satisfets estaven amb les seves vides.

Els resultats van mostrar que aquells que tenien la versió curta, i menys eficient del gen 5-HTT eren més propensos a ser pessimistes. I aquells amb la versió llarga del gen tenen més disposició  a l'optimisme i sempre veuen "el got mig ple".

Trobar de nou el llarg debat sobre el que és més important: els gens o l'entorn en què ens desenvolupem. Segons la terapeuta britànica Alexandra Watson, la troballa explica moltes coses, però això no significa que els éssers humans no poden aprendre a ser feliços. És a dir, si una persona no té la versió eficient d'aquest gen, no significa que no pot aprendre a sentir-se satisfet amb la vida.

L’Investigador Jan Emmanuel De Neve, destaca que l'estudi és important perquè ens ajuda a tenir més coneixements sobre nosaltres mateixos i confirma que la nostra composició genètica és important. Concloïa sens dubte que els gens importen, però en lo que a la felicitat es refereix, les experiències són encara una influencia dominant.

Noticia original

VIDEO


NOTICIES RELACIONADES

¡Alégrese!, es bueno para el corazón

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada