dijous, 5 de març del 2015

Primera Misió Tripulada a Mart per al any 2030


La nasa ha anunciant recentment que està desarrolant la tecnologia necesaria per a enviar essers humans al planeta Mart en la decada de 2030. També destaquen que la formació i l'evolució del planeta roig es molt similar a la de la Terra, i enviar humans ajudaria a aprendre mes sobre el futur y el passat del noste planeta. La Nasa ya ha decidit quina ruta seguira el viatge tripulat gracies als estudis que estava realitzant desde fa 40 anys amb sondes espacials i robots d'exploració.

Però aquest viatge no seria posible si no fora per la experiencia de la Estació Espacial Internacional que esta ajudant a provar moltes de tecnologies i sistemes de comunicació necesaris per a aquesta misió. La estació espacial també amplia la nostra comprensió de com el nostre cos s'adapta al espai i troba la forma de protegir la seua salud.

La nasa te previst enviar el 4 de Decembre, d'aquest mateix, la capsula Orión, que serà l'encargada de transportar als 4 tripulants en aquest viatge. La capsula Orión es posara en orbita al voltant de la terra i que comprobara el funcionament correcte dels seus més de 1200 sensors. Un dels altres proposits d'aquest llançament, sera variar la orbita d'un asteroide que orbita prop de la lluna



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada