dissabte, 7 de març del 2015

LA CRIATURA QUE NO EVOLUCIONA I NO CONTRADIX A DARWIN

Un equip ha descobert certs organisme que no s'ha convertit en més de 2000 milions d'anys. Un fet sorprenent va deixar a tots els biòlegs arreu del món amb la boca oberta.
La teoria d'evolució, avui, té un muntó que explicar. Segons l’ estudi presentat per l'UCLA, aquest organisme es el que presenta més absència de l’evolució de la història, cosa que sembla contradir la hipòtesi de Charles Darwin. Segons la teoria de l'evolució tot organisme adquireix trets nous a causa de la pressió del mitjà. Però aquest organisme sembla no haver llegit “l'origen de les espècies"

Aquest bacteri sofre és un extremofilo, és a dir, que viuen en ambients extrems. L'equip ha descobert fòssils de 2.300 milions d'anys que, després de ser analitzat, amb tècniques innovadores,ha demostrat ser exactament el mateix que els bacteris del sofre  modernes que es troben en el mateix entorn, sense cap canvi o evolució. Això significa que els bacteris encara estan fent la mateixa cosa i de la mateixa manera que fa més de dos milions d'anys, sense que haja canviat res en la seva vida simple.

Aquesta hipòtesi diu que si una espècie no troba la pressió selectiva, no pot evolucionar. Això pot ser un colp més contra els creacionistes que insisteixen a mostrar la teoria d'evolució , però també pot ser un punt contra els evolucionistes que creuen en els canvis de l'atzar, una altra possible hipòtesi que explicaria perquè alguns animals presenten rasos que van en contra de la seua supervivència.

Noticia original
Noticies relacionades

Descubrimientos arqueológicos desafían la teoría de la evolución



Video

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada