dilluns, 9 de març del 2015

Descobreixen un cervell humà de 2.600 anys.

El cos en el qual es va trobar el cervell comptava amb la calavera, la mandíbula i dues vèrtebres que encara estaven unides i estava cap per avall en un pou. Els investigadors no van trobar rastre de la resta de parts del seu cos però el cridaner va ser el que van descobrir en netejar la cadàver.
Després de confirmar amb gran sorpresa que es tractava d'un cervell, van comprovar que aquest es trobava molt bé conservat. Des d'aquest moment, 34 científics han estat treballant incansablement amb la intenció de llançar una poca llum sobre aquest misteri. Les conclusions han revelat que es tracta probablement d'un home d'entre 26 i 45 anys que va viure al segle VI d.C la qual cosa indica que el cervell té prop de 2.600 anys.
El motiu pel qual porta tants anys sense descompondre's és un misteri. Segons les seues conclusions, el cap va ser tallat del cos i immediatament llançada en el sòl ric en argila humida deixant lliure la zona d'oxigen. El cervell sembla que es va unir entre si per formar una massa de grans molècules complexes que van encongir i van compactar el cervell, conservant la seua forma i característiques microscòpiques que soles es troben al teixit cerebral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada