dimarts, 10 de març del 2015

Fumar no alleuja l'estrès


Segons un estudi de la universitat Collage London desmentix el mite sobre que fumar alivia l’estrès i l’ansietat,mes be ocorre just tot el contrari ; fumar augmenta un 70 % el risc de sofrir ansietat i despressió.


En la investigació van participar 6500 voluntaris( tant fumadors com  no fumadors) majors de 40 anys. Dsprés d’un analis psicologic es descobreix que el 18% dels fumadors presentava sintomes de despressió i ansietat front al 10% dels no fumadors i del 11,3% dels ex fumadors.Aquest estudi desmentix per complet la popularitat d’aquest dit.
Molts fumadors creuen que fumar redueix l’estrès i l’ansietat i açò el que fa es desanimar-los per a deixar-se de fumar. Però en lloc d’ajudrlos a relaxar-se, el que fa és augmentar la tensió i l’ansietat. La sensació de reducció d’estrès es temporal i per això es ràpidament sustituit pel síndrome de abstinencia .

En resum;el tabac no redueix les causes profundes al estrès. A la vista està que deixar-se de fumar sería la millor opció perquè no sols ens ajuda a tindre una bona salut i una vida més llarga ,sino que seria el millor per a combatre l’ansietat,la depressió i millorar la salut mental,ja que el estudi també va descobrir que els ex fumadors que havien deixat el habit feia més d’un any,van tenir perfils de ansietat i despressió similar als participants que mai havien fumat.

Noticia Original
Noticies Relacionades

Videos relacionats:

1 comentari:

  1. Trobe molt interessant aquesta notícia, ja que hi ha moltíssima gent que creu, de veritat, que fumar ajuda a relaxar-se. En definitiva, crec que fumar no ens aporta gens bo, sino tot el contrari, sols ens perjudica i al llarg del temps, pot arribar a causar-nos la mort. Tots els fumadors i fumadores deurien refelexionar sobre el tabac.

    ResponElimina