dimarts, 10 de març del 2015

Descobreixen seqüeles biològiques en els descendents dels supervivents de l'Holocaust nazi

Fins al moment, es pensava que les seqüeles que pogueren quedar en una persona després d’haver sigut sotmesos a maltractes morals i físics dintre dels camps de concentració nazi, moria amb la persona afectada.Però un estudi decreta que aquestes experiencies traumàtiques en els presos han deixat seqüeles a nivell biològic en els seus descendents .  
El equip d'investigació estableix que els descendents dels supervivents dels camps de concentració tenen un nivell més baix de cortisol que la resta de compatriotes.Aquesta substància que mancava en presoners es la que ajuda al cos a tronar a la normalitat després d’algún tipus de trauma.

(Supervivents d'Auschwitz, el camp de concentració
 més tristament recordat del nazisme)
Es desconeix la causa per que apareix aquesta reducció de la sustancia,encara que els experts creuen que podria estar relacionat amb l’aparicio d’una enzima que descompon el cortisol. Aquesta sol ser generada naturalment pel cos a causa d’alguna debilitat prolongada. Fet que encaixa amb les penuries vivides en els camps. Aquest descobriment també certifica un altre estudi que parla sobre els efectes biologics d’un trauma queden permanents durant tota la vida.
La investigadora afirma que l’efecte podria trasmetre atraves de l’uter ja que es el llóc on podem trobar aquesta enzima en grans medides.

En resum; els descendents dels supervivents als camps de concentració tenen diferents tipus de hormones de l’estrès i açò pot provocar que puguen tenir difernets tipus de trastorn com l’ansietat i que siguen més propenso a sofrir dolencies com estrès postraumatic,obesitat e hipertenció.

Noticia Origina

Noticia Relacionada

Video Realacionat:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada