dilluns, 9 de març del 2015

Congrés de mòbils a Barcelona

Aquest cap de setmana es va celebrar el congrés de tecnologia mòbil a Barcelona on van participar més de 1800 persones, i amb més de 90000 visitants. Allí es van reunir les principals novetats en el sector: telèfons intel·ligents (smartphone), tabletes i tecnologia variada. 

El Congrés Mundial de Mòbils de Barcelona és la major vitrina del sector al món. Aquí les empreses mostren les seves novetats. Solament l'any passat més de mil milions de telèfons intel·ligents van ser venuts. 
Sony va decidir no presentar a Barcelona el seu nou telèfon intel·ligent Z4. El que sí va presentar va ser la tableta Z4. Per Sony, es tracta de la més lleugera i fina del mercat. El seu pes no supera els 400 grams i el seu grossor és de poc més de sis mil·límetres. El teclat funciona per Bluetooth. 
Samsung va presentar el seu Samsung Galaxy S6 el qual té la part de darrere i la pantalla fetes de vidre, d'un vidre molt resistent, el més resistent del mercat. Pel que fa a la tecnologia i al maquinari, estem parlant d'un producte amb un processador ultrapotent, el més potent del mercat. Estem parlant d'un aparell amb una càmera ultrainteligent capaç de realitzar fotografies en unes desenes de segon.



Video Relacionat





1 comentari:

  1. Aquests congressos que se celebren a Barcelona sobre les novetat de telèfons intel·ligens i altres coses, són molt interessants ja que la quantitat d'innovació sobre la tecnologia cada vegada és més elevada. Cada any hi ha novetats espectacular que interessa a la societat i per això aquest congrés acaba sempre amb un gran nombre de visitants.

    ResponElimina