dimarts, 2 de juny del 2015

2 proteïnes son responsables del asma al·lèrgic per ingestió de fruita.


Un grup d'investigació, ha dut a terme un estudi en què es van realitzar assajos d'infecció de kiwis comercials amb espores d'Alternaria alternata, un fong patogen implicat en l'asma crònica infantil, per a analitzar el seu comportament en esta fruita. 

En els kiwis infectats es va detectar la presència de l'al·lergen principal del fong encara que no es van arribar a observar símptomes de podridura. Açò podria provocar la ingesta involuntària del fong present en la fruita donant lloc a crisis asmàtiques en persones al·lèrgiques a Alternaria.En este treball es van realitzar assajos infectant kiwis comercials amb espores d'Alternaria alternata i es va estudiar la presència d'Alt a 1, proteïna de virulència del fong, i la seua implicació en l'activació de les proteïnes de defensa PR-5 del kiwi. Catorze dies després de la infecció, els kiwis mostraven un aspecte normal, sense desenrotllament aparent del fong, però per mitjà d'assajos realitzats en laboratori es va detectar la presència d'Alt a 1 en la polpa. 

Estos resultats revelen que es tracta d'un inhibidor de la família de proteïnes de defensa PR-5, particularment importants en processos d'infecció per fongs.








Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada