martes, 2 de junio de 2015

PROPIETATS NUTRITIVES DE LES FRESES SILVESTRESLa Universitat Complutense deMadrid (UCM) juntament amb la Universitat de Oporto han descobert que les freses silvestres tenen unes propietats nutritives diurètiques i astringents.

Patricia Morales afirma que encara ningú havia investigat sobre la composició de nutrients i de compostos bioactius en les infusions de les parts d’aquesta planta, com venen a ser les arrels, la tija i les fulles. Gràcies als estudis fets s’ha pogut comprovar que a més també tenen propietats antioxidants, i que les arrels silvestres contenen una gran quantitat de sucres, àcids grassos poliinsaturats i vitamina B9 i E, de les quals es recomanable consumir uns 200 micrograms diariament. Segons els experts, es recomanable, per a millorar la ingesta diaria de nutrients, consumir 100 mililitres diaris d’infusió d’aquesta planta.  Aquestes freses son abundants a Europa principalment, però també es troben en Canadà, Estats Units, Corea i Japó.


Gràcies als seus resultats aquesta planta està considerada com una garn font de nutrients i de compostos bioactius amb importancia fisiològica i nutricional.Altres links relacionats:

No hay comentarios:

Publicar un comentario