dijous, 4 de juny del 2015

Energia rendible per a les nostres cases

La innovadora companyia Tesla, coneguda per la seva intervenció en l'automobilisme amb vehicles elèctrics, ha sorprès en el sector de la tecnologia i l'energia amb una bateria per a llars, empreses i serveis públics que podria canviar la forma en què el món utilitza l'energia.

Powerwall Home Battery és un sistema d'emmagatzematge energètic que permet generar l'electricitat que necessitem a casa mitjançant bateries recarregables per panells solars. Per tant ens desprenderíamos dels combustibles fòssils nocius per al medi ambient en utilitzar una energia renovable tan neta com barata.

Elon Musk (president de Tesla) manifesta que la idea és aprofitar l'energia generada per panells solars o de la xarxa elèctrica pròpia en les hores que resulta més barata, a la nit. Powerwall també podria utilitzar-se en cas d'apagada en el subministrament, el que comporta a un gran avanç per a les comunitats més pobres del món.

Aquest nou invent em sembla un gran encert, ja que transforma la infraestructura energètica mundial perquè produeixi una energia sostenible i sense produir emissions de carboni. Sincerament, penso que Tesla hauria d'invertir més temps i treball al Powerwall Home Battery que en cotxes elèctrics, ja que la bateria produiria més beneficis per al medi ambient i per a la nostra cartera.

Noticia Original
Noticies relacionades

Video:

1 comentari:

  1. Em pareix molt interesant aquest nou sistema ja que no produeix emissions de carboni aleshores el nivell de contaminació disminuiria. A més de no contaminar és eficaç i més barata que la que nosaltres gastem.
    Però he llegit que en Espanya, lamentablement, el govern s'encarregarà de que no aplegue als consumidors.

    ResponElimina