dimecres, 3 de juny del 2015

El Solar Impulse II desvia la seua ruta.



L'avió Solar Impulse II, que aspira a pegar la volta al món exclusivament mogut per energia solar, va anunciar aquest dilluns que ha modificat la seua travessia per el Pacífic amb destinació a les illes Hawaii (EEUU) i aterrarà en Japó degut al mal temps.
Es tracta d'un nou contratemps per a l'avió pilotat per el suís André Borschberg, que ja va tindre qe retardar més d'un mes el se enlairament des de la ciutat oriental xina de Nankín, degut també a les condicions metereològiques.
El Solar Impulse II desvía su ruta y aterrizará en Japón debido al mal tiempo
El Solar Impulse 2 durant el seu enlairament aquest diumenge de Nanjing (Xina).
El Solar Impulse II va enlairar a les 4:39 hora local del diumenge (18:39 GMT del dissabte) des de Nankín, amb l'objectiu de completar cinc dies el trajecte de 8.000 kilòmetres cap a les illes Hawaii, la sèptima i fins ara la major etapa de la seua volta al món.
La travessia sobre el Pacífic es considerada l'etapa més difícil del recorregut del Solar Impulse II, degut a la inestabilitat del clima en aquest oceà i la enorme distància de aquest vol, que supera a la suma dels 7 trajectes anteriors i anava a suposar un nou rècord de distància per a la aeronau.

La aeronau, que s'alimenta amb més de 17.000 cèl·lules solars, afronta el repte de completar la volta al món en 12 etapes, que ja han incluit fins al moment escales en Mascate (Omàn), Ahmedabad i Benarés (India), Mandalay (Birmania), Chongqing i Nankín, i en les que ha recorregut més de 6.000 kilòmetres.

Noticia original


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada