dimecres, 3 de juny del 2015

Google Cirurgia

Un cirurgià barcelonès utilitzarà les google glass per a operar a un pacient.
Les Smart Glass obren una nova àrea de possibilitats , ja que el uròleg pot accedir a la informació amb un aparell integrat, sense despistar- de la seva feina , ja que la pantalla només ocupa un 4% del camp visual ; la resta de la visió es pot dedicar al treball a realitzar i , a més , les mans queden lliures

Aquestes ulleres permeten al cirurgià o a la persona que ajude a operar, carregar imatges dels ordenador, com rajos X, escàners, l’historial mèdic del pacient i inclús poden ajudar al metge en qüestió a prendre decisions en cas d’urgència.
A més, també es pot filmar amb les ulleres, el que permetria al cirurgià filmar la gravació per a ús didàctic de futurs cirurgians o per si necessiten tornar enrere en cas de que algo ixira mal.
Per finalitzar, apuntar que la incorporació de noves tecnologies a camps com la medicina, pot ser un fenòmens que de tindre èxit podria tindre repercussions i avanços mèdics al voltant de tot el món.

Noticia original 

Noticies relacionades
Cirurgia especial
Google glass cambia

Video

3 comentaris:

  1. Es una noticia interesant des del punt de vista tecnologic , ja que ens fa adonarnos de les grans oportunitats que s'ens presenten amb les noves tecnologies.

    ResponElimina
  2. Es una noticia interesant des del punt de vista tecnologic , ja que ens fa adonarnos de les grans oportunitats que s'ens presenten amb les noves tecnologies.

    ResponElimina
  3. Trobe que és un gran avanç en l'incorporació de la tecnologia a la medicina. Pense que tots els uròlegs, i en general tots els metges deurien usar d'aci un anys aquestes útils ferramentes que els farien més eficients en la seua feina.

    ResponElimina