La Universitat Complutense deMadrid (UCM) juntament amb la Universitat de Oporto han descobert que les
freses silvestres tenen unes propietats nutritives diurètiques i astringents.
Patricia Morales afirma que
encara ningú havia investigat sobre la composició de nutrients i de compostos
bioactius en les infusions de les parts d’aquesta planta, com venen a ser les
arrels, la tija i les fulles. Gràcies als estudis fets s’ha pogut
comprovar que a més també tenen propietats antioxidants, i que les arrels
silvestres contenen una gran quantitat de sucres, àcids grassos poliinsaturats
i vitamina B9 i E, de les quals es recomanable consumir uns 200 micrograms
diariament. Segons els experts, es recomanable, per a millorar la ingesta
diaria de nutrients, consumir 100 mililitres diaris d’infusió d’aquesta planta.
Aquestes freses son abundants a Europa
principalment, però també es troben en Canadà, Estats Units, Corea i Japó.
Gràcies als seus resultats
aquesta planta està considerada com una garn font de nutrients i de compostos
bioactius amb importancia fisiològica i nutricional.
Altres links relacionats:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada