dimecres, 28 de novembre del 2018

Bosses de plàstic biodegradables





Les bosses de plàstic són un gran problema en l´actualitat. Contenen un material anomenat resina de polietilé, que és un producte derivat del petroli. Així que poden arribar a perdurar 500 anys fins a degradar-se. Les conseqüències són molt preocupants, el pitjor és que no ens adonem d´aquesta alteració mediambiental.
Aquest alt nivell de contaminació a causa dels plàstics no biodegradables porta a la mort de mamífers marins i també afecta als ocells.

Imagen relacionada 

Aleshores, per a acabar amb aquests problemes, una empresa xilena anomenada SoluBag, van crear unes bosses solubles en aigua per a no danyar el medi ambient i afirmaren que l´única cosa que queda en l´aigua és carboni. Roberto Astete i Cristian Olivares (persones que van crear aquest invent), van introduir la bossa dins d´un recipient amb aigua i després de remoure-ho, aquesta es va desfer convertint-se en una substància soluble, i els creadors s´ho begueren per a demostrar que no té cap efecte nociu en el cos humà.


Apart de les bosses de plàstic, estan desenvolupant bosses de tela solubles reutilitzades i pensen utilitzar aquest material per als uniformes dels metges.





Notícia original

Notícia relacionada 1

Notícia relacionada 2


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada