divendres, 3 d’abril del 2020

Fabriquen implants cerebrals blans amb una impressora 3D



Després de tants anys, hem pogut unir la tecnologia d’impressió 3D en l’àmbit de la medicina, fent així implants cerebrals blans.
Segons ha dit el equip que els han fabricat, el MIT (Instituto Tecnológico de Massachusetts), la seua finalitat és la de tractar patologies com el Parkinson o la Epilepsia i inclus monitoritzar l'activitat cerebral.
Aquesta activitat ja s’havia aconseguit en elèctrodes en el cervell en anterioritat, però amb la peculiaritat de  tindre efectes secundaris com es el cas de inflamacions, causats per metalls y diversos tipus de materials rígids utilitzats per a la producció d’aquests huí en dia. De este gran problema, sorgeix la idea i el projecte en comú entre els enginyers del MIT y universitats de JIangxi i Zhejiang, Xina, per inventar uns implants que no tingueren res de material metàl·lic i que a la mateixa vegada, fora el tacte més agradable per als pacients.
Finalment, com ha resultat d’aquesta investigació, es crearen aquests implants cerebrals fabricats amb polímer plàstic que té la propietat de conduir l’electricitat, els quals tenen la particularitat de ser flexibles, adaptant-se així millor al cervell.

Notícia Original

Notícia Relacionada 1

Notícia Relacionada 2

Vídeo Relacionat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada