divendres, 10 d’abril del 2020

Un astrofísic acaba amb el nas ple d'imants després d'intentar crear un collar contra el coronavirus

L'astrofísic australià Daniel Reardon, de la Universitat de Melbourne, va haver de ser ingressat després de provar, sense èxit, la construcció d'un artefacte per a previndre el coronavirus, que va acabar amb diversos imants industrials adherits al seu nas. El seu propòsit era dissenyar un collar que xiulara quan s'acostara les mans a la cara, per a evitar així una forma comuna de contagi. La idea era portar uns imants en les nines i altres en el coll, i que es disparara l'alarma quan uns s'acostaven a altres.

Les peces es van adherir fortament entre si, formant dos pinces, una a cada costat del nas. Quan l'investigador va tractar de llevar-se els imants de fora del nas, estos van quedar atrapats junt amb els de dins. Un últim intent, després de buscar en Google la solució, va ser utilitzar nous imants per a atraure'ls a tot cap a fora del nas.

Però l'astrofísic va perdre l'adherència i van acabar tots dins. «En aquest punt, em vaig quedar sense imants»Un últim intent d'extraure tots els imants amb unes tenalles va fallar també, perquè aquesta ferramenta quedava igualment imantada. «Va ser un poc dolorós», recorda Reardon.

Al final, dos metges li van aplicar anestèsia en l'hospital i li van extraure els imants. L'astrofísic es troba ja a casa i teletreballant amb normalitat.




Noticia Original
Noticia Relacionada 1
Noticia Relacionada 2

Video:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada