dilluns, 15 de març del 2021

Un moho mucilaginós almacena records.

Es descobreix un fong  anomenat “Blob” el qual pot almacenar records en la seva própia estructura mol·lecular, és a dir que té memòria per a sobreviure i adaptar-se al seu entorn.

La traducció literal de 'Physarum polycephalum' és 'floridura  molts caps', i, a dia d'avui, continua sent tot un misteri. Però encara més fascinant és tractar d'explicar per què aquest organisme  és capaç de retenir informació i de modificar la seva forma de moure, tenint en compte els resultats d'experiències passades. Així, està considerat com un dels grans misteris de la natura.

“El blob és realment una de les coses més extraordinàries que viuen a la Terra avui en dia, és un dels misteris de la natura. No se sap molt bé si es tracta d'un animal, si es tracta d'un fong o si és una cosa entre els dos . De fet, el sobrenom ve donat per una pel·lícula homònima de Steve McQueen, en la qual el protagonista es troba amb una estranya forma de vida alienígena de la qual no comprèn el seu comportament i que és capaç d'apoderar de tot el que troba al seu pas.

 









Noticia  original: 

Notícies relacionades: -https://www.dw.com/es/la-enigm%C3%A1tica-gota-de-par%C3%ADs-la-sensaci%C3%B3n-no-es-su-exposici%C3%B3n-sino-su-existencia/a-50890935


- https://www.bbc.com/mundo/noticias-50090052




video relacionat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada