Un anàlisi, publicat per la revista Scientific Reports, publica que la proteina fa un gran paper en el desenvolupament de l’obesitat. Extreta exclusivament de cèl·lules epitelials de l'estómac, la gastrocuina: resisteix el procés de digestió. Això indica que la supressió de gastrocuina disminueix l'acumulació de lípids en el teixit adipós.
La gastrocuina extreu una molècula produïda pels microorganismes de l'intestí, per regular el metabolisme de el greix abdominal, així com els guarda en els teixits. d'aquesta manera ja que, en absència de gastrocuina, l'expressió de la molècula bacteriana s'incrementa, realitzat que confereix als ratolins gran resistència a l'obesitat induïda per la dieta, fins i tot si aquesta és hipercalòrica i rica en greixos.
De manera interessant, Boone i els seus ajudants no van observar efectes indesitjats derivats de la supressió de la gastrocuina
Noticia original: https://www.investigacionyciencia.es/noticias/una-protena-gstrica-contribuye-al-desarrollo-de-la-obesidad-19881
notícies relacionades:
https://cat.elpais.com/cat/2021/05/15/catalunya/1621098871_798567.html
https://cat.elpais.com/cat/2021/04/30/ciencia/1619770808_264518.html
Video:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada