dimecres, 5 de febrer del 2020


Devastació austral



Austràlia, és un dels països amb més biodiversitat que hi ha en tot el món, per la qual cosa els incendis ocorreguts en este, han causat moltíssimes víctimes mortals: mil milions d'animals (molts d'ells en perill d'extinció) , plantes, 28 persones...

És cert, que el foc originat a Austràlia, forma part del seu cicle natural, ja que hi ha incendis tots els anys. Però mai hi ha hagut un foc de tan gran magnitud en este continent. És necessari considerar allò que s'ha ocorregut com una advertència del que el canvi climàtic pot provocar. Els sers vius, no sols moren a causa de les flames i el fum. Este foc destrueix l'hàbitat, per la qual cosa les espècies que segueixen vives són més vulnerables. Molts d'ells acaben morint de fam o com a conseqüència de la ruptura de l'equilibri entre depredadors.

Estos desastres, són conseqüència del canvi climàtic. Austràlia ha alliberat a l'atmosfera més de 400 milions de tones de CO2, cosa que agreuja encara més la situació.

Aquest fet, ens afecta directament, per la qual cosa hauríem de ser conscients d'això i prendre mesures per a frenar-ho abans de que siga tard.


Vídeo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada