Un sistema planetari massa paregut al nostre.
El sistema ha rebut el nom de GJ676A, i consistix en dos planetes rocosos pròxims a la seua estrela principal, amb dos gegants de gas orbitant més lluny, tenint un gran paregut però també sent molt més extens que el nostre. El planeta mes xicotet del sistema abans mencionat tindria almenys quatre vegades la massa de la terra, mentres que el més grans dels gegants de gas tindria cinc vegades la grandària de Júpiter.
Un altre sistema multiplanetario descobert ha sigut el HD10180, i és el més ric dels coneguts, perquè compta amb entre set i nou planetes entorn del seu astre principal. En este, els planetes orbiten molt pròxims els uns als altres i són gegants de gas, mentres que en el GJ676A també n'hi ha rocosos, encara que es diferencien del nostre sistema perquè els seus orbites són molt més llargues que les nostres, tardant alguns planeta fins a 4000 dies a completar un cicle complet.
Possibilitats per a descobrir nous planetes foscos:
Fins ara Anglada Escudé i el seu equip van utilitzar una Nova tècnica d'anàlisi de dades per a detector els planetes xicotets entorn de l'estrela, que ja es coneixia per albergar un gegant de gas. "Esto és un avanç, perquè potser inclús no coneguem molts planetes ocults en sistemes ja coneguts, i amb esta tècnica podrem descubrirlos" segons ha dit Anglada Escudé.