dimecres, 27 de novembre del 2019

Aquestes lentilles retardaran la progressió de miopia en els xiquets.




La FDA ha acceptat que es comence a utilitzar unes lentilles en els xiquets d’entre 8 i 12 anys que els permetrà retardar la progressió de la miopia. Aquestes lentilles anomenades MiSight de l’empresa CooperVision, són d’un sol ús i es podran utilitzar durant la nit. 

La miopia comença quan som xiquets, i a mesura que creixem va augmentant. Si un xiquet desenvolupa miopia severa, quan siga major portaran altres problemes com cataractes; i el que fan aquestes lentilles és corregir l’error de refracció com una lent normal, i els anells que tenen s’encarreguen d’enfocar la llum. L’estímul de la llum es creu que és el causant de la miopia, per tant utilitzen aquests anells per a reduir aquest estímul.

La seua aprovació es va produir en veure les dades obtingudes en 4 centres clínics i en proves del món real. Aquesta prova la van realitzar a 135 xiquets d’entre 8 i 12 anys, durant un període de 3 anys, i van concloure en què eren segures i eficaces. Després van comprovar els resultats, i els xiquets que havien utilitzat MiSight, tenien menys progressió de la miopia que els que utilitzaven lentilles normals. A més aquests tenien menys canvis en la longitud axial del globus ocular.

NOTICIA ORIGINAL

NOTICIA RELACIONADA 1

NOTICIA RELACIONADA 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada