diumenge, 24 de novembre del 2019

Nova malaltia pulmonar a causa del cigarret electrònic


Avui en dia molts joves i majors volen deixar la seua addicció al tabac, i comencen amb el cigarret electrònic perquè creuen que és més beneficiós per a ells, però estan equivocats.

Aquest mes, uns investigadors canadienses han descobert una nova lesió pulmonar a causa del vapor del cigarret electrònic. La lesió ha sigut descoberta per haver la diagnosticat a un adolescent de 17 anys que consumeix diàriament aquest cigarret i THC.

El jove va mostrar símptomes de tos seguida, i el van deure d' hospitalizar. El jove va anar a pitjor i els metges van creure que tenia bronquiolitis obliterant, però poc temps després creien que necessitava un trasplantament de pulmó doble, que al final va evitar, però tindria sempre mals pulmonars crònics.

Aquesta lesió ve dels líquids que li donen sabor al cigarret, i és molt diferent a les lesions alveolars  , que produeix Evali en EEUU. S'han fet uns estudis i 27.2000 canadienses entre 15 i 24 anys hi han utilitzat aquests cigarrets. Parem de consumir aquest cigarret mortal.

Noticia original
Noticia Relacionada 1
Noticia Relacionada 2

Video:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada