dijous, 28 de novembre del 2019

Bebès de disseny?La selecció d'embrions no garanteix tenir fills més alts o llestos.


Un model informàtic prova els límits del diagnòstic previ a la implantació del zigot per a triar en els fills trets determinats per molts gens, com l'alçada.

Un cientific xinés va anunciar la creació dels bebès modificats genèticament per a que evitaren el virus del SIDA però aquesta notícia va despertar crítiques entre la gent.
La millor forma d'elegir les possibles característiques d'un bebè és la selecció de l'embrió on temps després s'implantarà en l'úter de la mare per a la seua gestació.

Shai Carmi i un equip internacional de científics van adquirir informació del genoma de parelles reals i va fer un model informatic per a formar perfils dels hipotètics embrions.En la fecundació in vitro,les parelles compten amb embrions viables dels quals després se seleccionen els que s'implantaran.
Tant en l'altura com en la intel·ligència,l'ambient on es desenvolupa el nen tindrà grans influències en el resultat final del procés.

Segons Xavier Vendrell,un possible problema pot ser siga que la pròpia fecundació in vitro siga poc eficaç des del punt de vista reproductiu.Actualment,les parelles cada vegada són més majors i produeixen menys embrions i algunes vegades eixos embrions presenten anomalies.

Seleccionar els millor embrió amb diversos trets alhora fa que es complique tot perquè pot causar altres dificultats que no s'esperaven i no eixir bé les característiques que estaven previstes epr a eixe embrió.

Resultat d'imatges de selecció d'embrions



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada