diumenge, 17 de febrer del 2019

Les incògnites astronòmiques que s'expliquen amb la existència de extraterrestres



El 19 d'Octubre de 2017, un grup d'astrònoms treballant amb un telescopi instal·lat en Maui, Hawaii van detectar un objecte atravessant el sistema solar a gran velocitat.
Aquest objecte ha sigut identificat com el primer objecte que visita el Sistema Solar desde fora, es a dir, un objecte interestelar.
Es tracta de "Oumuamua" un objecte de 800 metres de llarg i 80 de ample completament desconegut que ha resultat emetre señals de freqüència i de resposta que ja s'havien identificat en el passat i que s'havia atribuit a altres fenòmens.

Aquesta noticia ha donat molt que parlar i ha sigut molt rellevant entre els grans científics del món. En concret el president del departament de Astronomía de la Universidad de Harvard ha afirmat que anomalíes com la acceleració que va experimentar l'objecte al passar prop del Sol o la seva mera existència i la de les seves freqüències soles es poden explicar amb la possibilitat de que es tracte de una sonda extraterrestre, un dispositiu de reconeiximent provinent de una civilització que fa milers de anys que es va extinguir.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada